Nový design, nová vazba! Trend je jasný, slabší šátky zůstávají začátečníkům, kterým se s nimi snáz učí vázat, dělat uzly, málo materiálu je úměrnější malinkým novorozenečkům. U univerzálních šátků, tedy těch, kde se počítá s využitím od novorenečků až do poponášecího batolecího období, se jejich gramáž posouvá k vyšším číslům a zkušení vazači si pro těžší miminka a batolecí věk pořizují do výbavy šátky větších gramáží, šátky, které na ramenou udělají pořádný polštář a pohodlí zajistí tak nějak samy. 

V kategorii univerzálních šátků už Lenire co nabídnout má, všechny naše Campanuly, Pythagorové a Flory jsou výborné univerzály. Kolekce LOVE už ale nakukuje do té třetí kategorie, k silným a extra pohodlným šátkům. Gramáží 300 g/m2 už určitě, většími uzly a pohodlím určitě, díky charakteru a typu vytkávání dvouutkové vazby je to ale stále šátek extra příjemný na dotyk, rozvolněný, dýchající, poddajný a rozhodně nepůsobí dekovitě. A v dané kategorii obstojí i v teplejších měsících nebo u malých miminek. 

Z LOVE kolekce máme velkou radost. Doufám, že se z ní budete těšit i vy a zajistí vám mnoho hezkých chvil v blízkosti vašich dětí...