Ke každému pořádnému šátku patří krabice. Tedy alespoň já si to myslím :)

Krabice šátek ochrání při přepravě k vám, je to to první, co uvidíte po vybalení, nebo na co padne oko v obchodě v regále. Šátky bez krabice jsou jistě skladnější a samotná krabice vám dítě neodnese ani neuspí :D, ale šátky s krabicemi jsou prostě šátky s krabicemi, mají fazónu, eleganci a úroveň... A tak už od úplného začátku před rokem a půl bylo jasné, že Leniré krabici mít budou.

A protože jsem chtěla krabici pěknou, tak se ocitla až na samém konci plánu práce. Nejprve musely být natkané a našité šátky ve všech barvách, abychom měli na krabici fotky.  Až teprve potom bylo možné oslovit výrobce a se šablonou od výrobce pak také grafiky.  V designérské soutěži se sešlo hned několik návrhů,  v úvahu připadali hned 2 favorité. Tisk zmenšených náhledů na A4, vystřihovánky a skládání jako ze Sluníčka, abych viděla, jak bude krabice fungovat jako složený a otevíratelný celek. Vítěz byl znám a hurá zpět k výrobci.

soutěž krabice

A tam se to trochu zaseklo. Trochu víc. Už tušíte, proč je to od nápadu k realizaci tak daleko? :) Následovaly 2 týdny pokusů o sladění naší grafiky s kartonáží, různé změny, různé úpravy, čekánína posouzení na obou stranách. A dnes přišla zpráva, že už je vše v pořádku, krabice jdou do výroby a tak se na jejich první část můžeme těšit na začátku října! Konečně bude do čeho je zabalit a v čem je vyslat do světa, aby nemusely nahé...

krabice Leniré


Že bych si nakonec Leniré nadělila k svátku? :) 


Věra