Testovací kolečko červeného Pythagora v Čáslavi končí a tak pro vás máme několik posledních referencí s fotkami...

Jana Kadeřábková: Testovala jsem s dcerou Adélkou (10m, 10,5kg).
"Tento krásně červený dlouhán nás zaujal, nevadilo by mi mít ho v komínku :) Je skvěle široký, takže ideální na větší děti, unese určitě hodně, 10kg naprosto v pohodě a myslím, že i o dost víc. Vzor je pěkný plastický, trojúhelníky jakoby vystupují. My jsme ho dostali už celkem měkký, ale věřím, že ještě pár nošení a bude zanošený do sametova. Utahování nám nedělalo problém a uzel hezky držel, na úplně malé miminko nebo začátečnicím bych ale doporučovala jen opravdu zanošený.
Děkujeme moc za možnost testování!
J+A"


Kate Vomi:
"Předem díky za možnost testování, nosil se hlavně mladší (2,5 měsíce a 6,5kg). Šátek se mi moc líbil barvou, i přes novotu (ještě trošku do máslova chybí :) ) se perfektně dotahoval a hlavně vůbec neprokluzoval. Zapomněla jsem si udělat druhý uzel a dost dlouho trvalo než jsem na to přišla :D, každopádně kapsa s miminkem nesjela ani o píď :D. Celkově mi bylo nošení šátku příjemný a bez problému dal i 15 kg naší dvouapůlletý ;), aspoň tedy těch 10 minut co v šátku vydržela :). Šířka šátku je fajn jak na miminko, tak na batole ;)."


Andy Dymáková:
"Šátek Lenire jsem chtěla získat hlavně pro svou skupinku, jelikož my už jsme se donosili, ale také jsem chtěla okouknout novou českou značku, abych měla jako poradkyně pro nošení přehled :). Přišel úplně nový, překvapilo mě kolik ho je, dostal malou začáteční přípravu jako sušičku a pěkný přežehlení napařovačkou, přesto to ještě nebylo úplně ono. Když se ke mně vrátil po době, kdy navštívil asi 6 domácností, byl to už úplně jiný šátek, takže zanošení opravdu dlouho netrvalo a nikdo se nemusí bát si koupit přímo nový :). Co mohu zhodnotit ještě vizuelně je barva... krásná rudá, která mě fakt nadchla, přijde mi, že šátků takových barev je málo. Nosnost ozkoušel můj 16ti kilový bývalý nošenec a prý špica :D (šátku nebylo nijak ublíženo, byl uvázán tak, aby se stromu ani nedotknul) Děkuji za testování a jsem ráda, že budu moct doporučovat další českou značku."