Vždycky máme obrovskou radost, když si náš šátek - výhra v soutěží - vybere za vítěze někoho, kdo opravdu nosí a kdo náš šátek využije. A když mu zrovna sedne do vkusu a do aktuálních potřeb, je to radost o to větší...

Flora Café latte z poslední soutěže na Facebooku si vybrala Anetu a její malou dcerku. Už jim rukama prošly nějaké ty šátky a nosítko a tak Flora mohla rovnou naskočit do rozjetého vlaku, přidat se do smečky nosící výbavy: 

"Šátek dorazil a je úžasný už jsme ho zkoušeli v práci a nosí se v něm dokonale. Je fakt úžasný"

"Popravdě napsat recenzi by bylo těžké, protože pro mě je ten šátek úžasný a vyloženě se mi zatajil dech, když jsem krabici otevřela :) Ten vzor je opravdu úchvatnej a propracovanej. Po vyprání jsem byla překvapená, protože první šátek Yaro Broken Twill 33 po vyprání byl jako prkno a já jako začátečník úplně nešťastná. Tenhle šátek byl ale úplně hebkej a vyloženě mazlivej což mě dost překvapilo. Navazovat dcerku je v tomhle šátku opravdu úžasný :) Šátek je praktický, elegantní a dokonalý hned po vyprání. Rozhodně s námi bude cestovat na výlety a dovolené :)"


Děkujeme za fotky a přejeme hodně hezkých zážitků s Florou a při nošení vůbec!