Čas od času vyšleme testovací šátek Lenire do nějaké místní nosící skupinky, kde je pak nějakou dobu osaháván, navazován, putuje z ruky do ruky a od miminka k batolátku. A někdy se nám vrátí i krátké recenze, ze kterých ale máme velkou radost :)

Dobrý den,

zasílám recenze na stříbrný Lenire. A ještě jednou moc děkujeme za možnost testování. Mě osobně příjemně překvapil a myslím, že pro někoho, kdo nemá extrémně citlivá ramena, je toto šátek opravdu na celé nosící období ;-)


Iveta Gebltová


Moc děkujeme za možnost testování  Malá 13,5kg se už skoro vůbec nenosí, vlastní šátek už ani nemáme, ale když nějaký vidí, moc ráda se na chvilku přitulí  Šátek se mi vzhledově docela líbil, na omak moc příjemný, krásně se dotahoval, tak akorát pružil. Na delší nošení s těžší váhou už by to asi nebylo, ale za mne příjemné překvapení, že se to ještě dá  Myslím, že je to šátek téměř na celé nosící období, nebála bych se ho koupit. Díky 
šátek Lenire Campanula



Veronika Marečková

Děkuji možnost za testování, nošenec se už v šátku nenosí, ale chtěla jsem vyzkoušet i jiné šátky než jsme měli mi, pro budoucí nošení. Nošenec 14 měsíců asi přes 11kg. Zkoušela jsem ksk. Šátek je moc přijemný na omak i designově je moc hezký. Utahoval se mi dobře, ale tlačilo mě překřížení šátku na zádech. Možná jsem to měla nějak špatně namačkané přes sebe. Ještě jednou moc díky, bylo to velmi fajn ponošení. Verča a Víťák.
šátek Lenire Campanula stříbrná



Jana Smržová

Děkuji za možnost testovat. Nošenec 7m necelých 7kg a nosím zatím jen v ksk. Šátek je moc příjemný, měkký a dobře se utahuje. Venku na procházce s roztaženymi pruhy přes záda dobře zateplil i v -10 (procházka hodina a půl, bunda I love mum). Souhlasím ze pro málo zkušené nosnice se hodí, např. na obrázku vidíte jak mam pruh který jistí hlavičku až přes svůj krk, a vůbec to neřeže ani netlačí, všimla jsem si toho až na fotce  Malý uzel se mi teda udělat nepodařilo, ale pod bundu se stejně vešel dobře. A že je nádherný je zbytečné psát  Ještě jednou díky. Jana a Barborka
šátek Lenire Campanula stříbrná



Vers Mlčochová

Moc děkuji za testování 
Testováno s nošenkou 6,5 měsíce a 7 kg živé váhy ;) Tetované úvazy: ksk, poppins a batoh (ukončený tibeťanem)
Hned jak jsem šátek uviděla, uchvátil mě šátek vzorem a barvou. Šátek se hodí ke všemu a řekla bych, že musí slušet snad všem :)
Na mě byl na hraně s tloušťkou, ale pracovalo se mi s nim hezky. Pěkně se dotahoval, nikde se nepovoloval. Uzel dělá příjemně malý, takže mi ani navadil pod bundou. Neřezal mě a dokoce bych řekla, že bude i přes to, jak je tenký a jen bavlňáček, dost nosný, ale moje "nerozmazlená" ramena asi snesou hodně :D
Celkově to je hodně příjemný šátek s krásným vzorem a barvou.
Rozhodně nebude špatný pro začátečníky a pro novošky. Pro starší a těžší děti (nad 12 kg) už je přece jen potřeba něco hutnějšího :)
šátek Lenire Campanula stříbrná



Alena Bednářová

Moje první testování ;)
Nošenec oblečený 9 kg (5,5 měsíce), moje hodně citlivá ramena a šátek Lenire Campulana stříbrný: doma po cca 40 minutách jsem už pruhy na ramenou cítila, venku na mikinu v pohodě. Aby mi byl příjemný i po delší době musím hodně upravovat úvaz a roztahovat pruhy na ramenou, jinak tlačí, vícevrstvý úvaz mnohem lepší (ale nejsem profík ;) Šátek příjemný, na omak mazlivý, jemný, ale barevně vypadá lépe na fotkách než v reálu. Nicméně pro mě by byl již málo a nešla bych do něj. Jinak moc díky za možnost testovat, fajn ho zkusit a na novoška bych klidně doporučila...
Když nám nasněžilo, tak posíláme jednu sněhovou fotku ;)
šátek Lenire Campanula stříbrná



Veronika Ouhrabková

Tak jsme vzali šátek na výlet... dojmy jsou určitě pozitivní... navazuje se a utahuje dobře, uzel je středně velký a uvázán na plocho i snesitelný pod krosnou (jo, zapomněla jsem kroužek u druhého šátku) a drží dobře. Nezaznamenala jsem žádné prověšování ani povolování, i jako začátečníci se mi vázal velmi dobře. Barevně není zrovna ideální na výlety a válení v trávě, ale na fotkách vypadá naprosto luxusně, nazvala bych jej velmi fotogenickým. Na omak je šátek příjemný, je středně silný, vhodný pro méně citlivé v ramenou na celé nosící období (odhadem bude příjemný pro většinu tak do 15kg).
šátek Lenire Campanula stříbrná


Lenire děkuje! :)