Máme ohromnou radost, že můžeme uvést další kolekci šátků Lenire. A tentokrát jsme vybrali barvy z celé barevné škály, abychom to v regále měli co nejpestřejsí a aby byla šance, že se trefíme do vkusu :)


Volba padla na přírodní osnovu. Ano, šátky jsou světlejší, jemnější na pohled, ale také jemnější na pohmat a ponošení. K ní jsme pak vybírali čtyři kombinace barevných útků. 

Jako první bylo rozhodnuto pro jasnou světle zelenou. Je to tak energizující barva, že jí nešlo odolat. Přírodní nitka ji trochu zjemnila, ale stále je to veselý svěží šátek, se kterým vás zkrátka optimismus nemůže jen tak opustit :)

Levandulovou nitku najdete už na jarní kolekci v kombinaci s červenou. Tady ale krásně vynikne a tak levandulovou Amorii doporučujeme všem milovníkům různých odstínů fialové. Protože zrovna tenhle půjde výborně kombinovat.

Kobaltově modrá Campanula měla být trochu umírněnější volbou pro ty, co se s barvami drží zpátky. Je to tlumenější tmavě modrá, propletená s přírodní připomíná riflovinu. A taky bude s džíny velmi dobře vypadat. Nejen s nimi...

A růžovka? To je takový mazlíček této kolekce. Dostupné příze bylo jen malinko, za normálních okolností by z ní vůbec nebylo možné natkat. Ale v tkalcovně se nechali přemluvit. Růžových Campanul je všeho všudy 20 šátků. Odstín jsme nazvali hot pink, protože asi nejlépe vystihuje pocit, který z toho šátku máme. Nádherná a také veselá střední růžová pro všechny, co se růžové nebojí a hrdě nosí nejen své malé princezny :)

Věříme, že se se naše nová letní kolekce bude líbit!