Včera přišly děti ze školy a hned hlásily, že nám pravidelný nášup letáků vyrazil dno z poštovní schránky. Zpráva nemilá, ale vedla k posbírání té hromady různých reklamních papírků a sešitků. A když už jsem to tak rovnala, zrak padnul na jeden menší a tvrdší letáček. Nějakou dobu mi to trvalo - na tom obrázku je mi něco povědomého... Ten vzor už jsem někde viděla... Ahá, to je přeci tyrkysová Campanula! A pak už se to všechno sesadilo, žádný leták, je to pohled z pražské prodejny šátků, nosítek a všeho možného dalšího dětského zboží Dítě v šátku!

Pohled Lenire

Ráda bych vám postupně představovala prodejce šátků Lenire. Ať už to budou velké kamenné prodejny v Praze, e-shopy, nebo třeba lektorky vázání daleko daleko od velkých měst. A tak začneme zrovna Dítětem v Šátku :)

Lenire u nich najdete buď na e-shopu, nebo v jejich kamenném obchodě v Praze na Letné. Už řadu let tam poskytují první pomoc všem rodičům, kteří chtějí začít nosít své děti, kteří hledají třeba i alternativní výrobky, které jinak jinde nejsou k sehnání.  Z venku nenápadný obchod je zevnitř napěchovaný samými zajímavými věcmi pro vás i pro vaše děti. Vyzkoušet můžete tyrkysovou Campanulu, ale skladem mají nyní už i novinky z červené řady Amoria a Pythagoras, snad už dorazila i aktualizace vzorkovníčku, takže to všechno je tam k dispozici na okuk, na pohmat i na navázání. A co nemají, dá se doobjednat a za 2-3 dny bude pro vás připraveno :)

Kde obchod najdete? Adresa je:

DÍTĚ V ŠÁTKU

Sládkova 7, vchod z ulice Havanská
Praha 7
17000


otevírací doba:
PONDĚLÍ 10-18 h 
ÚTERÝ 10-19 h
STŘEDA 10-18 h
ČTVRTEK 10-18 h
PÁTEK 10-16 h


Prodejna Dítě v šátku
Lenire na Ditevstaku.cz