Výstava Kouzlo nošení měla být letos už 2. ročníkem, ve velkorysých prostorech, s účastí mnoha zajímavých nosících značek, se zajímavým programem přednášek a všemožných dalších akcí pro rodiče malých dětí. A tak jsme se i my nadchli, poslali jsme přihlášku a začali s přípravami.

Objednali jsme ramínka na vystavení šátků na věšácích, aby se mohly předvést v celé své kráse. Přepočítali a doobjednali jsme letáčky, abyste si nás dobře zapamatovali. Pořídili jsme extra high-tech terminál pro platby kartou, ať jdeme trochu s dobou a můžete si zamilovaný šátek rovnou odnést s sebou... ještě 10 dní před výstavou jsme doobjednávali veliký a nádherný roll up banner, abyste nás viděli už z dálky :) Jenže tou dobou už byla média plná koronaviru, den za dnem jsme sami znovu a znovu s aktuálními zprávami rozvažovali, jestli byste vůbec přišli, jestli to má smysl, jestli to bude bezpečné pro vás i pro nás... A pak přišlo nařízení o zákazu hromadných akcí a bylo jasno, v sobotu nikam nepojedeme. 

Organizátorka je ale úžasná a škovná, už v té době měla předjednaný nouzový plán - přesun výstavy na září. To nejlepší řešení, o nic nepřijdete, jen se spolu můžeme těšit o něco déle. Zapiše si tedy do kalendářů termín 12. září 2020, zveme vás ke společnému výstavnímu setkání!  

Na tento víkend jsme pro vás měli nachystanou 10% výstavní slevu na VŠECHNY ŠÁTKY. A o ni rozhodně nemůžete přijít!

Vyberte si váš nový šátek, v košíku zadejte slevový kód: Kouzlo2020 . A sleva je vaše! 
Slevový kód je platný do pondělí 16. 3. 2020.

Vaše, Lenire :)