Začátkem listopadu odcestoval testovací tyrkysový šátek Lenire na Třebíčsko. Tam ho chtěly vyzkoušet nosící maminky z Facebookové třebíčské nosící skupiny. Tři týdny putoval z jedné rodiny do druhé, nosily se v něm miminka malá, ale také větší děti. A jaké tedy byly dojmy z Lenire Campanula?

Alena Vondrová: "Takže mé pocity z Lenire, jsem moc mile překvapená ze šířky šátku, učím se vázat na záda a s tímto šátkem se mi povedlo Ellinku tak zakapsovat, že měla horní cíp nad ramínky a dolní až pod prsama  jinak šátek má krásnou barvičku, nakonec i vzor jsem si i přes prvotní šok zamilovala. Materiál je měkký a hebký a s přehledem unese 9kg dítko a ma podle mě ještě velkou rezervu. Jestli mě z budoucích testovaných šátku žádný nenadchne více, jak Lenire, tak si ho budu přát od Ježíška  "

Lucynda Mía: "Moc jsme nestihali tak aspon doma jsme ponosili  ale zas z te chvile nemohu moc posoudit... kazdopadne dotahovat sel moc hezky a malej spal do peti minut  co se gramaze tyce asi uz by nam neco takovyho sedlo "

Lucie Nejedlá: "Myslela jsem si, že po Vatanai mě nic nepřekvapí a byla jsem spíš skeptická, ale jak psala Alča na začátku - jemný šátek, který si dokážu představit i na novorozence, 9 kg vepředu jsem ani necítila. Ještě chci navázat během dneška 20 kg živé váhy pětileťáka... Ale ta délka 7, to je vražda teda! 
Lucie Nejedlá: Takze Filda poprve nosencem:) asi tak 10 min, prece jen 20 kg je 20 kg, ale nekam na prochazku by se tak nest urcite dal. Doma mi vadilo jak ma dlouhy nohy, ze jsme se nemohli vejit na sirku do dveri a tak "

Silvie Syrová: "Šátek mě mile překvapil. Fakt příjemný, nosný a krásné barvy, i když ''rustikální'' vzor není pro mě. Překvapila mě šířka šátku (velká). Krásně se vázala ta naše dvouletá. Jsem ráda, že jsem mohla takovou českou novinku vyzkoušet."

Daniela Rysava: "Šátek byl příjemné překvapení. Krásně se vázal, šířka skutečně úžasná, po navázání nikde netlačil, necítila jsem ramena. Sice jsem testovala na cca 8 kg batoleti, tu moji 16 kg uz nezvládám, i když tam by se teprve ukazalo, jestli garantovaných 22kg neni přehnané. Skutečně bych si dovedla představit, že bych něco takového měla doma. Jen vel. 7 je na mě moc 
Děkuji za možnost testovat."

Radmila Koutková: "Jemný, dobře se mi s ním pracovalo, pěkně se dotahoval, dítko šlo krásně zakapsovat. Na břiše ve vícevrstvém úvazu jsem 11 kg nošence ani po hodině necítila, a to je u mých extra citlivých ramenou co říct. Na zádech v DH jsem ho ale po chvíli cítila dost. Vzor i barvy pro mě krásné. "